Algemeen

Tags

100m 100meter 1UE 1UE2014 2013 25/50 2550 25m 27-04-13 50m Beilen clubkampioenschap clubKAMPioenschappen Clubmeet Competitie D1 D2 D4 D5 D6 David De deel Delfzijl DHTM Dolfijn Dordrecht Dorpsraad Drachten duitsland eindhoven Emden Finale Foto's Geert Groningen Groninger Henk Hoogezand Inktvis Jaargangfinale Jaargangfinales Jury Kampioen Kampioenschap kerstvakantie LAC Leiden Limiet limietwedstrijd Margriet Marielle Masters medailles Member-get-Member Menterwolde Minioren Miniorenwedstrijd Nationale Nieuwsbrief NJK NK Nordhorn NR ONMK Pasma PGZK pinquin PR PWK records Scheffer School Schoolzwemkampioenschappen seizoensstart Slomp Spannend Speedo SPETTER Stadskanaal Training trainingen trainingstijden uursestafette uursestafette2014 VC Veendam Verenigings VerenigingsCompetitie Vivianne Vos Waterpolo WCK wedstrijd Willianne Winschoten ZMC Zuidbroek Zwem zwembad

Adventstoernooi in Emden (Dld)

Auteur: Maarten (Lees alles)15-12-2015 21:313525 Gelezen Gepubliceerd in: Zwemmen
Afgelopen weekend was SG Inktvis-De Pinquin op het zwemtoernooi in Emden. Op de vrijdagavond konden er lange afstanden gezwommen worden. Namens de SG zijn er vrijdag 6 zwemmers afgereisd naar Emden, de heren zwommen de 1500 meter vrije slag en de dames de 800 meter vrije slag. Er werd goed gepresteerd. Alle zes de zwemmers behaalden een medaille in hun eigen categorie.

De volgende dag zijn we met een gezellig grote groep naar het toernooi gegaan. Er stond een lange dag op het programma, om 9 uur in de ochtend ging de wedstrijd van start en ongeveer rond 7 uur in de avond stonden de laatste starts gepland.  Tijdens de wedstrijd kon er vrij worden gezwommen in het badje er naast. Ook werden er spelletjes gespeeld.

Een aantal zwemmers heeft geheel in Duitse stijl een curry worst met frietjes gegeten.
Er zijn zeer veel medailles  behaald door de zwemmers van de SG. Helaas was er geen officiële medaille uitreiking en kreeg elke club alle medailles in een keer. De SG kreeg er zo veel dat het een postvakje vol was welke in een grote shopper door de ploegleiding werd opgehaald. Geert heeft in de hal van het zwembad persoonlijk de medailles uitgereikt en iedereen gefeliciteerd. Dit weekend zijn er zoveel medailles verdient dat we er geen overzicht van gemaakt hebben, je kunt de resultaten hieronder vinden en ook zien wie er allemaal een medaille hebben behaald.

Na de medaille-uitreiking zijn de meeste zwemmers naar de pizzeria in Zuidbroek gegaan om de dag daar gezellig samen af te sluiten onder het genot van een pizza.

Voor de basis vereniging de Pinquin was dit de laatste wedstrijd terwijl er getraind wordt in het van der valk bad in Zuidbroek. Per 1 januari zal dit bad sluiten. Veel zwemmers zullen de trainingen gaan voort zetten bij de Inktvis in Hoogezand, maar ook een aantal zwemmers zal zich bij een andere vereniging aansluiten. Ook hebben een aantal vrijwilligers besloten hun werkzaamheden voor de Pinquin te beëindigen door het vertrek van hun kinderen binnen de vereniging. De voorzitter van de Pinquin, Nico heeft deze vrijwilligers na de heerlijke pizza’s bedankt voor hun inzet al deze jaren en afscheid van hen genomen met een klein presentje.

Afdrukbare versie Converteer naar PDF Aanraden via e-mail
Vorige pagina Volgende pagina


ZoekenVoeg toe aan Google
Copyright © 2009-2019 De Pinquin - Powered by XOOPS © 2001-2011 The XOOPS ProjectNaar boven