Algemeen

Tags

100m 100meter 1UE 1UE2014 2013 25/50 2550 25m 27-04-13 50m Beilen clubkampioenschap clubKAMPioenschappen Clubmeet Competitie D1 D2 D4 D5 D6 David De deel Delfzijl DHTM Dolfijn Dordrecht Dorpsraad Drachten duitsland eindhoven Emden Finale Foto's Geert Groningen Groninger Henk Hoogezand Inktvis Jaargangfinale Jaargangfinales Jury Kampioen Kampioenschap kerstvakantie LAC Leiden Limiet limietwedstrijd Margriet Marielle Masters medailles Member-get-Member Menterwolde Minioren Miniorenwedstrijd Nationale Nieuwsbrief NJK NK Nordhorn NR ONMK Pasma PGZK pinquin PR PWK records Scheffer School Schoolzwemkampioenschappen seizoensstart Slomp Spannend Speedo SPETTER Stadskanaal Training trainingen trainingstijden uursestafette uursestafette2014 VC Veendam Verenigings VerenigingsCompetitie Vivianne Vos Waterpolo WCK wedstrijd Willianne Winschoten ZMC Zuidbroek Zwem zwembad

Het Paragon Toernooi

Auteur: Maarten (Lees alles)1-11-2015 12:002389 Gelezen Gepubliceerd in: Zwemmen
Dit weekend vond het jaarlijkse Paragon toernooi plaats in Winschoten. Namens SG Inktvis de Pinquin verschenen 27 zwemmers aan de start. De wedstrijd was opgedeeld in een ochtend en een middag deel. De jongste zwemmers kwamen uit op alle vijftig meters of drie vijftig meters en de 100 meter wisselsag. De oudere zwemmers mochten de 100 meter vrij, vlinder, school en rugslag zwemmen. De dames zwommen in de ochtend de 100 meter schoolsag en rugslag en in de middag de 100 meter vrijeslag en de vlinderslag. De heren deden dit precies andersom.

In het totaal zwommen 18 zwemmers 1 of meerdere pr’s tijdens deze wedstrijd. Op alle afstanden en leeftijdscateogrieen waren ook nog eens medailes te verdienen. In het totaal werden er 17 medailes behaald:  5 keer goud, 7 keer zilver en 5 keer brons. De grootste verbetering kwam op naam van Danique Slaper. Zij verbeterde zich op de 100 meter vlinderslag met maar liefst 15 seconden.

Aan het einde van het ochtend programma mochten de dames hun estaffetes zwemmen. SG Inktvis de Pinquin verscheen met 2 teams aan de start in verschillende leeftijdscategorien. Het team van Willianne, Marieke, Guusje en Lynke behaalde de eerste plaats in de categorie 10 – 12 jaar en het team van Irene, Natasja, Laura en Margriet werd derde in de categorie 11 jaar en ouder.

Naast alle indivivduele prestaties was er ook een klassement voor verenigingen. Hierbij worden de tijden van de beste twee zwemmers van elke vereniging op elke afstand bij elkaar opgeteld. Als je maar 1 of zelfs geen zwemmers op een bepaalde afstand had, dan werd hier een vervangende tijd voor genomen. Alles bij elkaar hebben de zwemmers van de SG het zo goed gedaan dat we derde zijn geworden in het totaal klassement. De zwemmers werden daar dan ook voor beloond met een mooie beker!

Als bedankje voor de deelname aan het Paragon toernooi werden alle zwemmers beloond met een mooie bidon namens de sponsor Paragon.

Afdrukbare versie Converteer naar PDF Aanraden via e-mail
Vorige pagina Volgende pagina


ZoekenVoeg toe aan Google
Copyright © 2009-2018 De Pinquin - Powered by XOOPS © 2001-2011 The XOOPS ProjectNaar boven