Tags

100m 100meter 1UE 1UE2014 2013 25/50 2550 25m 27-04-13 50m Beilen clubkampioenschap clubKAMPioenschappen Clubmeet Competitie D1 D2 D4 D5 D6 David De deel Delfzijl DHTM Dolfijn Dordrecht Dorpsraad Drachten duitsland eindhoven Emden Finale Foto's Geert Groningen Groninger Henk Hoogezand Inktvis Jaargangfinale Jaargangfinales Jury Kampioen Kampioenschap kerstvakantie LAC Leiden Limiet limietwedstrijd Margriet Marielle Masters medailles Member-get-Member Menterwolde Minioren Miniorenwedstrijd Nationale Nieuwsbrief NJK NK Nordhorn NR ONMK Pasma PGZK pinquin PR PWK records Scheffer School Schoolzwemkampioenschappen seizoensstart Slomp Spannend Speedo SPETTER Stadskanaal Training trainingen trainingstijden uursestafette uursestafette2014 VC Veendam Verenigings VerenigingsCompetitie Vivianne Vos Waterpolo WCK wedstrijd Willianne Winschoten ZMC Zuidbroek Zwem zwembad

Inschrijfformulier

Door middel van dit formulier kunt u zich aanmelden als lid van Zwemvereniging de Pinquin. De ingevulde gegevens worden opgenomen in de ledenadministratie van de zwemvereniging.


Door dit formulier in te sturen verklaart u akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden:

De leden krijgen in de regel ieder half jaar een nota toegestuurd, waarin wordt gevraagd de contributie over te maken. Mocht u echter liever per kwartaal een nota ontvangen, dan kunt u dat op dit aanmeldformulier aangeven.

Indien van toepassing dient u hier gegevens te vermelden met betrekking tot uw gezondheid, waarmee de trainer rekening dient te houden in het belang van uw veiligheid en gezondheid en de veiligheid en gezondheid van uw medezwemmers tijdens de trainingen.

Bij bijzonderheden kunt u factoren vermelden, waarmee rekening gehouden dient te worden tijdens de trainingen. Dit kunnen gegevens zijn over bijvoorbeeld een lidmaatschap bij een andere vereniging of over een vroegere zwemcarrière, maar ook evt. medische gegevens waarmee rekening gehouden moet worden in het belang van uw veiligheid en gezondheid en de veiligheid en gezondheid van uw medezwemmers tijdens de trainingen.

Door inzenden van het formulier verklaart u zich te onderwerpen aan de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van Zwemvereniging de Pinquin. Belangrijke punten uit de Statuten en het Huishoudelijk Reglement met betrekking tot het lidmaatschap zijn:
  • Ieder lid dient contributie te betalen;
  • Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie (ledenadministratie@depinquin.nl). De opzegtermijn is 2 maanden.

De actuele contributietarieven staan vermeld in “de Pinquinkrant” en op de internetpagina www.depinquin.nl. Leden betalen niet alleen contributie aan de zwemvereniging, maar ook aan de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB). Deze zogenaamde Bond/Kringbijdrage dient altijd voor een heel kalenderjaar te worden betaald. Wordt u bijvoorbeeld in oktober lid, dan dient u toch voor het hele jaar te betalen en niet alleen voor de maanden oktober t/m december.

Bij minderjarigheid dient de ouder akkoord te gaan met het lidmaatschap.
Roepnaam*
Voorna(a)m(en)*
Voorvoegsels
Achternaam*
Geboortedatum (dd-mm-jjjj)*
Geslacht* Man Vrouw
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Emailadres*
Bevestig Emailadres*
Voer aub nogmaals in als bevestiging.
Telefoon*
Contributie* Kwartaal Halfjaar
Sporttak* Zwemmen Waterpolo
Aanbrenger Ledenactie
Opmerkingen
Akkoordverklaring* Ik ga akkoord met de voorwaardenZoekenVoeg toe aan Google
Copyright 2009-2018 De Pinquin - Powered by XOOPS © 2001-2011 The XOOPS ProjectNaar boven