Algemeen

Tags

100m 100meter 1UE 1UE2014 2013 25/50 2550 25m 27-04-13 50m Beilen clubkampioenschap clubKAMPioenschappen Clubmeet Competitie D1 D2 D4 D5 D6 David De deel Delfzijl DHTM Dolfijn Dordrecht Dorpsraad Drachten duitsland eindhoven Emden Finale Foto's Geert Groningen Groninger Henk Hoogezand Inktvis Jaargangfinale Jaargangfinales Jury Kampioen Kampioenschap kerstvakantie LAC Leiden Limiet limietwedstrijd Margriet Marielle Masters medailles Member-get-Member Menterwolde Minioren Miniorenwedstrijd Nationale Nieuwsbrief NJK NK Nordhorn NR ONMK Pasma PGZK pinquin PR PWK records Scheffer School Schoolzwemkampioenschappen seizoensstart Slomp Spannend Speedo SPETTER Stadskanaal Training trainingen trainingstijden uursestafette uursestafette2014 VC Veendam Verenigings VerenigingsCompetitie Vivianne Vos Waterpolo WCK wedstrijd Willianne Winschoten ZMC Zuidbroek Zwem zwembad

Master wedstrijd in Groningen

Auteur: Maarten (Lees alles)9-4-2013 09:391419 Gelezen Gepubliceerd in: Zwemmen
Afgelopen zaterdag vond er op initatief van TriVia een masterwedstrijd plaats in Groningen. Het gebeurd niet vaak dat er een masterwedstrijd in het Noorden is, dus natuurlijk waren de masters van De Pinquin hier ook van de partij.

Er kwamen 3 zwemmers van De Pinquin aan de start.
Henk Slomp was als enige man afgereisd naar de Groningse hoofdstad. Hij begon de wedstrijd met een persoonlijk record op de 100meter vrijeslag! Aangezien hij al een paar jaar in dezelfde leeftijdscatagorie zwemt is dit natuurlijk een mooie prestatie! Wie weet ooit nog eens onder de minuut Henk? Vlak na de 100vrij moest Henk alweer de 50rug zwemmen, aan zijn tijd te zien was het er iets te dicht op. Henk Slomp vervolgde zijn middag met de 100meter schoolslag, waar hij wederom zijn persoonlijke record aanscherpte! Tot slot zwom Henk dan zijn geliefde 800meter vrijeslag, waarop hij zijn persoolijk record evenaarde! En dit is heel keurig als je ziet wat voor programma hij al gezwommen had. 

Margriet Pasma begon de middag met een 400meter vrije slag. Net als Henk zwemt zij al een aantal jaar in dezelfde categorie, maar toch wist ze haar persoonlijk record flink aan te scherpen. Tevens zwom ze voor het eerst binnen de 6minuten, keurig! Na de 400vrij, kwam Margriet nog in actie op de halve afstand, de 200vrij, ook op deze afstand wist ze een keurige tijd te zwemmen. Tot slot zwom Magriet ook nog de 200meter rugcrawl, waar ze weliswaar net geen persoonlijk record zwom, maar wel een keurige tijd. 

Elvira Jonkers trapte de middag af met de 100meter vlinderslag. Door een nieuw soort energie, 'liefde', wist ze deze afstand in een keurige tijd te volbrengen. Daarnaast zwom ze nog de 200meter wisselslag. Haar tijd op de 200meter wissel was best netjes, maar misschien dat een 200meter nog net iets te vroeg kwam voor L4A.
Helaas doet ze dit weekend niet mee met de VC anders had ze mooi revanche kunnen nemen.

Afdrukbare versie Converteer naar PDF Aanraden via e-mail
Vorige pagina Volgende pagina
Tags:: Groningen   Masterwedstrijd  


ZoekenVoeg toe aan Google
Copyright © 2009-2019 De Pinquin - Powered by XOOPS © 2001-2011 The XOOPS ProjectNaar boven