Algemeen

Tags

100m 100meter 1UE 1UE2014 2013 25/50 2550 25m 27-04-13 50m Beilen clubkampioenschap clubKAMPioenschappen Clubmeet Competitie D1 D2 D4 D5 D6 David De deel Delfzijl DHTM Dolfijn Dordrecht Dorpsraad Drachten duitsland eindhoven Emden Finale Foto's Geert Groningen Groninger Henk Hoogezand Inktvis Jaargangfinale Jaargangfinales Jury Kampioen Kampioenschap kerstvakantie LAC Leiden Limiet limietwedstrijd Margriet Marielle Masters medailles Member-get-Member Menterwolde Minioren Miniorenwedstrijd Nationale Nieuwsbrief NJK NK Nordhorn NR ONMK Pasma PGZK pinquin PR PWK records Scheffer School Schoolzwemkampioenschappen seizoensstart Slomp Spannend Speedo SPETTER Stadskanaal Training trainingen trainingstijden uursestafette uursestafette2014 VC Veendam Verenigings VerenigingsCompetitie Vivianne Vos Waterpolo WCK wedstrijd Willianne Winschoten ZMC Zuidbroek Zwem zwembad

Vier bekers voor De Pinquin bij eigen 1-uursestafette

Auteur: Maarten (Lees alles)16-3-2014 12:531907 Gelezen Gepubliceerd in: Zwemmen
De Pinquin kwam natuurlijk zelf ook aan de start bij de 1-uursestafette. Maar liefst 8 teams deden mee en dit resulteerde in totaal 4 bekes!! Super.

Om 10:00uur doken er gelijk 3 teams het water in. Voor veel van deze zwemmers was dit hun eerste wedstrijd. Oh wat was dat spannend. De lol was er echter niet minder om. Doordat niet alle zwemmers een startvergunning hadden deden team 1 en 2 Buiten Mededinging (BM) mee.

De Pinquin 3 bestond uit een team van 10 meiden, die het tegen allerlei mixteams onder de 11 jaar opnamen. Het resulteerde in een 7e plek. Er werd super mooi gezwommen door deze meiden.

Een uur later was het de beurt aan een combiteam van De Pinquin en Haren (onder de 13 jaar). Er werd hard gezowmmen, de zwemmers deden keer op keer hun best om sneller te zwemmen als de vorige keer. Helaas... ze werden net vierde!

Even later was het dan raak! Een combiteam van Haren en De Pinquin (mix onder de 17) zwommen door en door. Dit resulteerde in een derde plaats!! Het verschil met de nummer twee was slechts 15 meter....

Sinds jaren had De Pinquin weer een keer een Dames team ingeschreven. Dit dames team wist ook derde te worden! Vooral de prestaties van Denise bleven niet onopgemerkt!

Een uur later kwamen dan de mannen van De Pinquin aan de start. Samen met twee mannen van Haren en twee van de Inktvis zwommen ze een mooie strijd met het team van G.Z.V.W. Die uiteindelijk met ruime voorsprong gewonnen werd door De Pinquin (en co). Echter bleek in het uur ervoor dat ZPD net 19meter meer gezwommen had. Een tweede plek dus!

And last but not least kwam het Master Mix team van De Pinquin aan de start. Hier waren ook een paar zwemmers die hun eerste wedstrijd zwommen. Je eerste wedstrijd zwemmen en direct op het podium eindigen is natuurlijk een super prestatie. Hierbij hadden ze dan wel wat 'hulp' van wat routiniers, maar een derde plek was natuurlijk een super resultaat.

Al met al dus vier bekers voor De Pinquin, drie keer een derde plek en een keer een tweede plek. Zwemmers super gedaan, we hopen dat jullie genoten hebben.

Afdrukbare versie Converteer naar PDF Aanraden via e-mail
Vorige pagina Volgende pagina
Tags:: uursestafette   1UE2014  


ZoekenVoeg toe aan Google
Copyright © 2009-2019 De Pinquin - Powered by XOOPS © 2001-2011 The XOOPS ProjectNaar boven