Algemeen

Tags

100m 100meter 1UE 1UE2014 2013 25/50 2550 25m 27-04-13 50m Beilen clubkampioenschap clubKAMPioenschappen Clubmeet Competitie D1 D2 D4 D5 D6 David De deel Delfzijl DHTM Dolfijn Dordrecht Dorpsraad Drachten duitsland eindhoven Emden Finale Foto's Geert Groningen Groninger Henk Hoogezand Inktvis Jaargangfinale Jaargangfinales Jury Kampioen Kampioenschap kerstvakantie LAC Leiden Limiet limietwedstrijd Margriet Marielle Masters medailles Member-get-Member Menterwolde Minioren Miniorenwedstrijd Nationale Nieuwsbrief NJK NK Nordhorn NR ONMK Pasma PGZK pinquin PR PWK records Scheffer School Schoolzwemkampioenschappen seizoensstart Slomp Spannend Speedo SPETTER Stadskanaal Training trainingen trainingstijden uursestafette uursestafette2014 VC Veendam Verenigings VerenigingsCompetitie Vivianne Vos Waterpolo WCK wedstrijd Willianne Winschoten ZMC Zuidbroek Zwem zwembad

Zwemmers presteren goed in Groningen

Auteur: Maarten (Lees alles)10-10-2015 21:421552 Gelezen Gepubliceerd in: Zwemmen
In Groningen werd vanmiddag een combinatiewedstrijd gezwommen van het Swimkickcircuit en het Minioren circuit. Doordat er wat ziekte in de wedstrijdploeg was kwam SG Inktvis – De Pinquin met slechts 12 zwemmers aan de start. Ondanks dat het twee wedstrijden waren, was het een korte wedstrijd en was er niet heel veel publiek op de tribune.

Swimkick

Het Swimkick circuit is bedoelt voor beginnende wedstrijdzwemmers onder de 12 jaar. Hierbij staan de 25 en 50 meter nummers centraal. Vier zwemmers kwamen allemaal twee maal aan de start en in de uitslagen zien wij maar liefst zeven nieuwe persoonlijke records staan. Dit betekend dat al deze toppers het super goed gedaan hebben. Anna Durville, Wout Kroeze, Sander Medendorp en Iris Sikkens deden mee aan dit circuit.

 

Minioren

Aan het miniorencircuit deden twee zwemmers mee van SG Inktvis -  De Pinquin. Voor deze zwemmers zijn de voorrondes van groot belang. Dit omdat dit een van de weinige kansen is voor de minioren om zich te kwalificeren voor de grote Regio Finale die in juni plaats vindt. Echter worden deze voorrondes op drie plaatsen in de regio gezwommen. Dat betekend dat er nu nog niet gezegd kan worden hoe de zwemmers van SG Inktvis – De Pinquin op de regionale ranglijst staan.  Quinten Brouwer van Gonzebach en Annemarijn Damhoff waren de twee zwemmers die meededen aan deze voorronde. Beide zwommen ze hele goede tijden. Quinten werd twee keer eerste en Annemarijn werd 6e en 10e. De kans is dus heel groot dat ze op regionale finale uit mogen komen!

 

Junioren

Ter opvulling van het programma mogen de junioren 1 en 2 mee doen aan deze wedstrijd. Zij mogen twee 200m nummers zwemmen en proberen om limieten te halen voor de provinciale en regionale kampioenschappen. Vandaag stonden de 200m rugcrawl en de 200m schoolslag op het programma. Voor Guusje Kroeze, Marieke Speijer, Lucas de Groot en Sharona van der Spek was dit de eerste keer dat ze deze afstanden zwommen. Alle vier zwommen ze keurige tijden voor de eerste keer! Ewoud vd Straten en Lynke de Haan hadden de afstanden wel eerder gezwommen en zette beide twee enorme persoonlijke records op de kloken neer! Heel goed gedaan.

 

Al met al dus keurige resultaten voor SG Inktvis -  De Pinquin en een goed begin van het miniorencircuit. Het is nu nog even wachten op de regionale ranglijst.

 

De uitslagen zijn te bekijken via:

Swimkick: http://www.depinquin.nl/uploads/zwemm ... amenvatting%20uitslag.pdf

 

Minioren: http://www.depinquin.nl/uploads/zwemm ... amenvatting%20uitslag.pdf

Afdrukbare versie Converteer naar PDF Aanraden via e-mail
Vorige pagina Volgende pagina
Tags:: Minioren   Limiet   Groningen   SWIMKICK   Voorronde  


ZoekenVoeg toe aan Google
Copyright 2009-2019 De Pinquin - Powered by XOOPS © 2001-2011 The XOOPS ProjectNaar boven