Hierbij nodigen wij jullie uit voor deelname aan de 25e “de Pinquin 1-uursestafette” op zaterdag 12 november 2022 in Hoogezand.

De uitnodiging + het aanmeldformulier kunt u vinden on het kopje: ‘Estafette’ We zouden jullie willen verzoeken om per estafetteploeg een aanmeldformulier te gebruiken (bij aanmelding van bijvoorbeeld 3 ploegen ook graag 3 formulieren gebruiken).

Sommige (kleine) zwemverenigingen hebben niet in iedere leeftijdsklasse voldoende zwemmers. Voor deze verenigingen zal het moeilijker zijn om een team / teams samen te stellen.

We willen graag veel deelnemers tijdens de komende 1-uursestafette, omdat we er samen met jullie een zwemfeest van willen maken. Te meer, omdat het de 25e 1-uursestafette is en om de zwemsport te promoten.

Om het jullie als deelnemende verenigingen gemakkelijker te maken, gaan we coulant om met de inschrijvingen. Dat houdt in, dat ook gastzwemmers mee mogen doen. Dit zijn zwemmers die geen lid (meer) zijn van jullie vereniging. Op die manier kunnen jullie misschien ook nieuwe leden werven. Het is wel zaak, dat de gastzwemmers voldoende getraind zijn voor deelname aan de estafette.

We hopen een inschrijving van jullie te mogen ontvangen.

Neem voor vragen / opmerkingen gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Z&PC De Inktvis & Dorpsraad Zuidbroek

Organisatiecommissie De Pinquin 1-uursestafette

 

Liebe Schwimmfreunde,

Hier gibt es die Einladung für das “Pinquin 1-Stunde Staffelschwimmen” am Samstag 12. November2022 in Hoogezand.

Neben dem Einladungsbrief gibt es das Anmeldeformular. Sie können alles finden under ‘Estafette’. Bitte verwendet ihr ein Anmeldeformular pro Mannschaft.

Für eventuelle Fragen könnt ihr gerne mit uns Kontakt aufnehmen per uursestafette@depinquin.nl.

Wir hoffen, ihr bei unserem Staffelschwimmen begrüßen zu dürfen.

 

Mit sportlichen Grüßen,

Z&PC De Inktvis & Dorpsraad Zuidbroek